SUSHI HELSINKI & TEPPANYAKI  – KAUPUNGIN LAAJIN VALIKOIMA!

 

”Ihmiset eivät välitä siitä, mitä tiedät, ennen kuin he tietävät, paljonko välität.”
Ja me todella välitämme laadukkaasta ruoasta ja asiakkaistamme!
Olemme monipuolinen ja tyylikäs sushi Helsinki ravintola, joka tarjoaa Suomen suurimman sushibeffetin ja erikoisuutena teppanyaki-grillin. Se tunnetaan länsimaissa myös japanilaisena stakehousena. Teppanyakiin kuuluu perinteisesti häränlihaa, rapuja, katkarapuja, simpukoita, mustekalaa sekä valikoima vihanneksia ja erilaisia kastikkeita. Valitse mieleisesi annos laajasta valikoimastamme, ja anna keittiömestareidemme liekittää ne avotulella – annoksen valmistuessa ne tuodaan sinulle pöytään, ja halutessasi voit myös jäädä katsomaan annoksen valmistumista! Teppanyakin lisäksi myös sushi helsinki ravintolamme on laadukas ja monipuolinen. Keittiömestarimme ovat intohimoisia työssään ja uudistamme tarjontaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on pysyä jatkuvasti askelen edellä, jotta voisimme kehittää niin annoksiamme kuin palveluamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaidemme arviointien perusteella olemme saaneet arvosanaksi 4.7/5. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat osallistuneet konseptimme kehittämiseen. Olemme nöyrästi kiitollisia, että olette tyytyväisiä meihin ja tästä aiomme edelleen vain parantaa. Domo arigato!

Buffet Lounas

13€

/per henkilö

Ma-pe 11.00-16.30

Buffet Ilta & viikonloppu

16,50€

/per henkilö

Ma-To 16.30-21.00
Pe 16.30-22.00
La 12.00-22.00
Su 12.00-21.00

Pienet asiakkaamme

4-13€

/per henkilö

2-5 -vuotiaat: 4€, ilta ja viikonloppu 6€
6-9 -vuotiaat:  7€, ilta ja viikonloppu 10€
10-12 -vuotiaat: 9€, ilta ja viikonloppu 13€

Makisushissa kala ja riisi kääritään merilevän sisään bambumaton avulla. Meiltä löydät useita makuvaihtoehtoja makien suhteen!
Vaihtelemme sushejamme jatkuvasti ja pyrimme tekemään niistä myös visuaalisesti houkuttelevan näköisiä. Maistuisiko esimerkiksi paistettu lohi kera kurkun ja avocadon?
Valitsetko friteeratun vai perinteisen katkarapunigirin? Vai molemmat?
Hieman makea munakas eli tamago kuuluu perinteisesti japanilaiseen ruokapöytään. Onko meidän reseptimme sinun mieleesi?
Liekitetty lohinigirimme todella sulaa suussa. Käytämme ainoastaan tuoreinta norjanlohta, ja asiantuntevat keittiömestarimme todella tuntevat liekityksen salat!
Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi löydät meiltä myös yllättäviä makupareja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi grillattu lohi, rapu ja mango yhdessä?
Merenelävät kuuluvat japanilaiseen ruokapöytään eri muodoissa. Maistuisiko sinulle friteerattu mustekala kera juuston, jääsalaatin ja paprikan?
Lohta tarjoilemme monessa eri muodossa. Miltä maistuisi esimerkiksi merileväpetiin pedattu ja grillattu lohi majoneesilla?
Ankeriasta, olkaa hyvä! Pyrimme pitämään kalavalikoimamme mahdollisimman monipuolisena.
Temaki on kuin makisushi, mutta se kääritään ja myös nautitaan käsin. Temakit ilahduttavat erityisesti pieniä asiakkaitamme, sillä ne muistuttavat kovasti jäätelötötteröä!

MEILTÄ YLI 100 ERILAISTA RUOKALAJIA MUKAANLUKIEN SUSHIBUFFET JA LÄMPIMÄT RUOAT!

Lähtökohtamme ruoanlaittoa ja asiakkaitamme kohtaan on kunnioitus. Tämän vuoksi valikoimamme on laaja – tavoitteenamme on, että jokainen löytäisi meiltä suosikkinsa! Meiltä löydät perinteisten sushien lisäksi vegaanivaihtoehdot kuten vegaaniset sushit ja salaattipöydän. Valmistamme myös erikoissusheja ja tarjoamme päivittäin myös laadukkaan lämpimän buffetin. Siinä valittavanasi on viikottain vaihtuvat kasvis- ja liharuoat kastikkeineen kuten esimerkiksi ankkaa, kanaa, nautaa, tiikerirapuja, keitettyä ja paistettua riisiä ja nuudelia sekä tietysti herkullinen Miso-keittomme. Buffetin hintaan kuuluu myös jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Pyrimme siihen, ettemme koskaan olisi valmiita – tavoitteenamme on jatkuvasti yllättää asiakkaamme herkullisilla uusilla vaihtoehdoilla!

NÄIN LÖYDÄT MEIDÄT JA PYSYT KARTALLA:

Ravintolamme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Salomonkatu 3, 00100, Helsinki

AUKIOLOAJAT:
MA-TO : 11:00 – 21:00
PE : 11:00 – 22:00
LA : 12:00 – 22:00
SU : 12:00 – 21:00

SOITA MEILLE!
Puh. (09) 323 32 00