Itsudemo Nihtisilta!

“Ihmiset eivät välitä siitä, mitä tiedät, ennen kuin he tietävät, paljonko välität.”

Ja me todella välitämme laadukkaasta ruoasta ja asiakkaistamme!
Olemme monipuolinen ja tyylikäs sushi Espoo ravintola, joka tarjoaa Suomen suurimman sushibeffetin. Sushi ravintolassamme on laadukas ja monipuolinen. Keittiömestarimme ovat intohimoisia.

Lounas

14.5€

/per henkilö

  • Ma-Pe 10.30-16.00
Ilta

17.9€

/per henkilö

  • Ma-Pe 16.00-21.00
Viikonloppu & Pyhäpäivät

19.9€

/per henkilö

  • La-Su 12.00-21.00
Lapset

5 - 12€

/per henkilö

  •  3-5 v: €5,00 (ILTA&VKL €7,00)
  • 6-9 v: €8,00 (ILTA&VKL €10,00)
  • 10-12 v: €10,00 (ILTA&VKL €12,00)
Makisushissa kala ja riisi kääritään merilevän sisään bambumaton avulla. Meiltä löydät useita makuvaihtoehtoja makien suhteen!
Vaihtelemme sushejamme jatkuvasti ja pyrimme tekemään niistä myös visuaalisesti houkuttelevan näköisiä. Maistuisiko esimerkiksi paistettu lohi kera kurkun ja avocadon?
Valitsetko friteeratun vai perinteisen katkarapunigirin? Vai molemmat?
Hieman makea munakas eli tamago kuuluu perinteisesti japanilaiseen ruokapöytään. Onko meidän reseptimme sinun mieleesi?
Liekitetty lohinigirimme todella sulaa suussa. Käytämme ainoastaan tuoreinta norjanlohta, ja asiantuntevat keittiömestarimme todella tuntevat liekityksen salat!
Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi löydät meiltä myös yllättäviä makupareja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi grillattu lohi, rapu ja mango yhdessä?
Merenelävät kuuluvat japanilaiseen ruokapöytään eri muodoissa. Maistuisiko sinulle friteerattu mustekala kera juuston, jääsalaatin ja paprikan?
Lohta tarjoilemme monessa eri muodossa. Miltä maistuisi esimerkiksi merileväpetiin pedattu ja grillattu lohi majoneesilla?
Ankeriasta, olkaa hyvä! Pyrimme pitämään kalavalikoimamme mahdollisimman monipuolisena.
Temaki on kuin makisushi, mutta se kääritään ja myös nautitaan käsin. Temakit ilahduttavat erityisesti pieniä asiakkaitamme, sillä ne muistuttavat kovasti jäätelötötteröä!

MEILTÄ YLI 50 ERILAISTA RUOKALAJIA MUKAANLUKIEN SUSHIBUFFET JA LÄMPIMÄT RUOAT!

Lähtökohtamme ruoanlaittoa ja asiakkaitamme kohtaan on kunnioitus. Tämän vuoksi valikoimamme on laaja – tavoitteenamme on, että jokainen löytäisi meiltä suosikkinsa! Meiltä löydät perinteisten sushien lisäksi vegaanivaihtoehdot kuten vegaaniset sushit ja salaattipöydän. Valmistamme myös erikoissusheja ja tarjoamme päivittäin myös laadukkaan lämpimän buffetin. Siinä valittavanasi on viikottain vaihtuvat kasvis- ja liharuoat kastikkeineen kuten esimerkiksi ankkaa, kanaa, nautaa, tiikerirapuja, keitettyä ja paistettua riisiä ja nuudelia sekä tietysti herkullinen Miso-keittomme. Buffetin hintaan kuuluu myös jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Pyrimme siihen, ettemme koskaan olisi valmiita – tavoitteenamme on jatkuvasti yllättää asiakkaamme herkullisilla uusilla vaihtoehdoilla!

NÄIN LÖYDÄT MEIDÄT JA PYSYT KARTALLA:

(COVID-19 AFFECTION)

Nihtisilta 4, 02630 Espoo, Finland

AUKIOLOAJAT:
Ma-Pe: 10.30-21.00
La- Su: 12.00-21.00

POIKKEUSAUKIOLOAJAT:

24.06.2022 – 26.06.2022 SULJETTU

PUH. +358 44 2396377

NIHTISILTA@ITSUDEMO.FI