SUSHI PIRKKALA  – KAUPUNGIN LAAJIN VALIKOIMA!

Olemme moderni ja suuri sushi Pirkkala ravintola, joka tarjoaa herkullista sushi ja aasialaisia ruokia. Sushimme on aina tuore ja monipuolinen. Meillä jokainen löytää aina itselleen jotain. Keittiömestarimme ovat ammattimaisia ja he kehittävät aina uutta tarjontaa. Haluamme aina pysyä askelen edellä, jotta pystymmme kehittämään annoksiamme ja palveluamme mahdollisimman hyvin.

Itsudemo Helsinki ja Itsudemo Tampere ovat molemmissa kaupungeissa erittäin suosittuja ja molemmilla on vahva asiakaskunta. Olemme nöyrästi kiitollisia asiakkaillemma ja nyt haluamme myös tarjota erinoimaista sushia ja palvelua myös Pirkkalassa. Me todella välitämme laadukkaasta ruoasta ja asiakkaistamme!

TAKEAWAY
Buffet Lounas

14.5€

/per henkilö

Ma-pe 10.30-16.00

Buffet Ilta

17.9€

/per henkilö

Ma-Pe 16.00-21.00

Buffet Viikonloppu

19.9€

/per henkilö

La 11.30-21.00
Su 11.30-20.00

Lapset

5-13€

/per henkilö

 3-5 v: 5,50€ (ILTA 7,50€)

6-9 v: 8,50€ (ILTA 10,50€)

10-12 v: 10,50€ (ILTA 12,50€)

Makisushissa kala ja riisi kääritään merilevän sisään bambumaton avulla. Meiltä löydät useita makuvaihtoehtoja makien suhteen!
Vaihtelemme sushejamme jatkuvasti ja pyrimme tekemään niistä myös visuaalisesti houkuttelevan näköisiä. Maistuisiko esimerkiksi paistettu lohi kera kurkun ja avocadon?
Valitsetko friteeratun vai perinteisen katkarapunigirin? Vai molemmat?
Hieman makea munakas eli tamago kuuluu perinteisesti japanilaiseen ruokapöytään. Onko meidän reseptimme sinun mieleesi?
Liekitetty lohinigirimme todella sulaa suussa. Käytämme ainoastaan tuoreinta norjanlohta, ja asiantuntevat keittiömestarimme todella tuntevat liekityksen salat!
Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi löydät meiltä myös yllättäviä makupareja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi grillattu lohi, rapu ja mango yhdessä?
Merenelävät kuuluvat japanilaiseen ruokapöytään eri muodoissa. Maistuisiko sinulle friteerattu mustekala kera juuston, jääsalaatin ja paprikan?
Lohta tarjoilemme monessa eri muodossa. Miltä maistuisi esimerkiksi merileväpetiin pedattu ja grillattu lohi majoneesilla?
Ankeriasta, olkaa hyvä! Pyrimme pitämään kalavalikoimamme mahdollisimman monipuolisena.
Temaki on kuin makisushi, mutta se kääritään ja myös nautitaan käsin. Temakit ilahduttavat erityisesti pieniä asiakkaitamme, sillä ne muistuttavat kovasti jäätelötötteröä!

MEILTÄ SUSHIBUFFET JA LÄMPIMÄT RUOAT!

Valikoimamme on laaja ja tavoitteenamme on, että jokainen löytäisi meiltä hyvää ruokaa! Perinteisten sushien lisäksi meillä on vegaanivaihtoja kuten vegaaniset sushit ja salaattipöytä. Valmistamme myös erikoissusheja ja tarjoamme päivittäin myös laadukkaan lämpimän buffetin. Siinä valittavanasi on viikottain vaihtuvat kasvis- ja liharuoat kastikkeineen kuten esimerkiksi ankkaa, kanaa, nautaa, tiikerirapuja, keitettyä ja paistettua riisiä ja nuudelia sekä tietysti herkullinen Miso-keittomme. Buffetin hintaan kuuluu myös jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Pyrimme siihen, ettemme koskaan olisi valmiita – tavoitteenamme on jatkuvasti yllättää asiakkaamme herkullisilla uusilla vaihtoehdoilla!

MEILTÄ YLI 100 ERILAISTA RUOKALAJIA MUKAANLUKIEN SUSHIBUFFET JA LÄMPIMÄT RUOAT!

PÖYTÄVARAUS

Lähtökohtamme ruoanlaittoa ja asiakkaitamme kohtaan on kunnioitus. Tämän vuoksi valikoimamme on laaja – tavoitteenamme on, että jokainen löytäisi meiltä suosikkinsa! Meiltä löydät perinteisten sushien lisäksi vegaanivaihtoehdot kuten vegaaniset sushit ja salaattipöydän. Valmistamme myös erikoissusheja ja tarjoamme päivittäin myös laadukkaan lämpimän buffetin. Siinä valittavanasi on viikottain vaihtuvat kasvis- ja liharuoat kastikkeineen kuten esimerkiksi ankkaa, kanaa, nautaa, tiikerirapuja, keitettyä ja paistettua riisiä ja nuudelia sekä tietysti herkullinen Miso-keittomme. Buffetin hintaan kuuluu myös jälkiruoka sekä kahvi ja tee. Pyrimme siihen, ettemme koskaan olisi valmiita – tavoitteenamme on jatkuvasti yllättää asiakkaamme herkullisilla uusilla vaihtoehdoilla!

NÄIN LÖYDÄT MEIDÄT JA PYSYT KARTALLA:

Ravintolamme sijaitsee Pirkkalan kauppakeskuksessa VESKA, Saapastie 2, Pirkkala 33950

AUKIOLOAJAT:

MA-PE : 10:30 – 21:00
LA : 11:30 – 21:00
SU : 11:30 – 20:00

POIKKEUSAUKIOLOAJAT:
23.06.2022 10:30 – 17:30
24.-26.6.2022    Suljettu

OTA YHTEYTTÄ

PUH. +358 45 109 7188

EMME OTA VARAUKSIA SÄHKÖPOSTILLA. JOS HALUAT TEHDÄ VARAUKSEN, SOITA MEILLE TAI TÄYTÄ PÖYTÄVARAUSLOMAKE.